Header image


 
Menu

Home
Terreinrijden
De Samurai
De Grand Vitara
Vakantie Schotland
Contact

Verbouwing

Trial

Trial is een hobby die is ontstaan door martin (jah van de suzuki samurai of eigenlijk andersom) Martin woonde in de tijd bij ons op de hoek van de straat. Tja hij woont er nog steeds maar ik woon nu een dorp verder omdat ik nog bij mijn ouders woon en die wilde verhuizen naar Diessen, en ja dan moet je mee.
Zoals ik al zei martin woont in deze straat in hilvarenbeek. Hij was zijn trial auto aan het testen toen ik met de buurman buiten stond. De buurman zag dat ik dat wel mooi vond (geloof dat ik toen 15 was) en hield martin aan. Hij zei dat hij mij even mee moest nemen in de auto. Nou dat vond martin goed. Het klikte wel en hij zei dat ik maar is mee moest naar een wedstrijd.
De eerste wedstrijd dat ik mee ging was in hilvarenbeek. Dus zaterdags met martin en een hele groep (toen nog) vreemde mensen een wedstrijd uitgezet. En die zondag was het zover. Ik ging kijken bij Martin zn trial wedstrijd. Hij reed om de beurt met iemand anders. 2 start nummers dus. Op het einde van de dag vond ik het zo leuk dat martin een stoel heeft geregeld en dat ik met hem mee kon rijden. In het begin heeeeeel spannend. Dus ik mee rijden en regelmatig helpen met sleutelen. Ondertussen is Peter (de andere bestuurder) gestopt omdat hij het te druk heeft. En ik en Martin blijven de taft onderhouden en repareren.

Het is nu een jaar of wat terug dat ik zelf ook rijd. Er zitten 2 start nummers op en Martin en ik zijn elkaars grootste concurrent. Maar dat zal ook wel gaan veranderen. Want de sport trekt aan. En er komen meer auto’s.
Het sleutelen is verhuist naar woensdag avond en heb zelf ondertussen mijn vriendin Ilse als bijrijder.

Het vervoer naar de wedstrijden word sinds een paar jaar gesponsord door mijn ouders. Vroeger hingen we deze aanhanger met taft achter auto van martin. Maar sinds een paar jaar kan (lees mag) martin’s eigen auto het spul niet meer trekken en is het busje wat hij van zijn werk leende verkocht.
Wij krijgen daarvoor tegenwoordig een busje tot onze beschikking. Hierachter hangen we de aanhanger van martin met daarop de Taft. Het eerst ritje van de bus was ook met de aanhanger erachter Er stond toen 20 km op de teller :P.Kijk voor meer informatie over de trial op www.4x4sport.nl